Vänsterpartiet Värmland

Vänsterpartiet ställer upp i alla värmländska kommuner!

Vänsterpartiet Värmland kan stolt meddela att vi ställer upp med listor i alla kommuner i Värmland. Du kan rösta på oss i alla 16 kommuner, landstinget och riksdagen. Bra va?

Distriktsordförande Madeleine Nyvall säger:
”Vänsterpartiet har haft en stadig medlemsutveckling sedan förra valet. Direkt efter valet 2014 märkte vi att fler vill engagera sig för ett mer jämlikt samhälle – då är Vänsterpartiet deras bästa alternativ. Vi är nu ett starkt Vänsterparti i Värmland som går in i valrörelsen 2018. I alla kommuner, i landstinget och riksdagen kommer de värmländska vänsterpartisterna fortsätta arbeta för ett samhälle som är till för alla, inte bara för de rikaste.”

Alla listor i respektive kommuner kan du se på deras partisidor – klicka här för att komma dit.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk