Vänsterpartiet Värmland

1 maj 2020

I år kan vi inte fira 1 maj som vi brukar. Det blir en annorlunda 1 maj, men vi kommer ändå att uppmärksamma dagen.

Häng med oss på vår Facebooksida för att inte missa något! Där kommer vi bland annat att lägga upp tal av Parvane Assadbegli, gruppledare i Karlstad, och Håkan Svenneling, utrikespolitisk talesperson. Missa inte heller den stora 1 maj-sändningen klockan 12-14, där du kommer kunna ta del av hälsningar från hela landet, musikunderhållning, Jonas Sjöstedts tal och mycket mycket mer. Gå in på det officiella Facebookevenemanget och anmäl dig för att inte missa något.

Vem är du på 1 maj? På den här sidan kan du göra ett quiz för att se vilken 1 maj-profil du har. Där finns också massa tips på hur du kan uppmärksamma dagen i år när vi inte kan mötas som vi brukar.

Häng rött för att visa solidaritet! Hitta något rött att pynta ditt fönster, trädgård eller balkong med. Läs mer här!

Skänk en slant till Fristadsfonden! Fonden instiftades av Vänsterpartiet 1995 och hjälper asylsökande flyktingar som hotas av avvisning och som inte kan återvända till sina hemländer. Många har varit utsatta för förföljelse och tortyr eller har traumatiska krigsupplevelser bakom sig och tvingats fly till vårt land. Sätt in pengarna på plusgiro 26 31 25 – 7 eller swisha till 123 350 89 00

Visa att du firar 1 maj i sociala medier! Dela med #1maj och #1maj2020 så fyller vi internet med Vänsterpartistisk 1 maj.

 

Har du fler tips på hur vi kan fira 1 maj tillsammans utan att mötas? Vad är på gång i din lokalförening? Hör gärna av dig till [email protected]!

Dela den här sidan:

Kopiera länk