Vänsterpartiet Värmland

Jobba som valombudsperson hos oss!

Valombudsperson Vänsterpartiet Karlstad och Vänsterpartiet Värmland, heltid – 100 procent

Nu förstärker vi vårt team i Karlstad och Värmland inför valet. Denna tjänst är delad mellan Vänsterpartiet Karlstad partiförening och Vänsterpartiet Värmlands distrikt.

Som valombudsperson jobbar du nära ombudsperson på distriktet och de förtroendevalda i Karlstad. Syftet med din anställning är att nå ut med vår vänsterpolitik och att stötta valarbetet.

Särskilt fokus kommer att ligga på att mobilisera medlemmar och sympatisörer och planera olika aktiviteter såsom Värmlands största första majtåg. Vi söker dig som är duktig på att producera digitalt material. Du kommer också arbeta tillsammans med partiföreningens och distriktets styrelse i olika delar av valrörelsen. Arbetet är varierande och kan innefatta allt från att bära grejer till valstugan och att möta väljare, kommunikation på sociala medier.

Arbetstiden kan vara förlagd till både kvällar och helger.

Då tjänsten kräver resor i hela länet bör du ha körkort och gärna tillgång till egen bil.

Tjänsten är en visstidsanställning till den 31 oktober 2022. Tillträde från 1 februari 2022, eller enligt överenskommelse.

Upplysningar lämnas av Håkan Olsson (ordförande Vänsterpartiet Karlstads partiförening) 070–7953334 eller Mirja Snider (ordförande Vänsterpartiet Värmland) 073–5501555.

Lön: För tjänsten som valombudsperson utgår tarifflön enligt avtal mellan Handelsanställdas förbund och Fremia.

Arbetsplats: Karlstad, distriktsexpeditionen

Ansökan med CV skickas till: [email protected]

Kom in med din ansökan senast 28 november, men rekrytering kan ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Dela den här sidan:

Kopiera länk