Vänsterpartiet Värmland

Presentation av våra nya ombudspersoner

Kelly — ombudsperson och politisk sekreterare

Om du skulle beskriva dig själv lite kort, vem är du?

Mitt namn är Kelly Eliasson, jag bor i Brunskog i Arvika tillsammans med min partner, vår dotter och två katter. Vi flyttade nyligen till en liten gård och planerar att utöka djurskaran med höns, hund och hästar. Jag är en engagerad person som vill mycket och ser dialog som ett starkt verktyg.

Vad gjorde du innan du började här?

Nu precis har jag varit föräldraledig och innan det jobbade jag som kommunikatör på MSB. Andra saker jag gjort är jobba med hästar utomlands, jobba i bokhandel och arrangera festival. Är också nämndeman i tingsrätten.

Vad vill du uppnå i din nya roll?

Jag vill använda mina kunskaper som kommunikatör för att tillsammans med er andra engagerade jobba för att lyfta vårt parti. Vi har så mycket potential och energi, nu gäller det att forma den så att vi når fram och får chansen att göra verklig skillnad.

Jan-Erik — valombudsperson

Om du skulle beskriva dig själv lite kort, vem är du?

Jag heter Jan-Erik, jag är 33 år och utbildad grafik- och upplevelsedesigner och är även konstnär.

Vad gjorde du innan du började här?

2018 flyttade jag från Tyskland till Karlstad och arbetade här främst som illustratör och anställd i mataffären. Jag har alltid varit politisk aktiv.

Vad vill du uppnå i din nya roll?

Jag är valombudsperson och arbetar 50% för partiföreningen i Karlstad och 50% för distriktet i Värmland. Mitt mål är att skapa en bra och ordnad kommunikation mellan styrelsen och de olika organisationerna och även att ha ett intensivt samarbete med alla föreningar i Värmland, att stötta varandra under valrörelsen.

Dela den här sidan:

Kopiera länk