Vänsterpartiet Värmland

Fira 1 maj med oss!

Kom och fira 1 maj med Vänsterpartiet Värmland! Äntligen kan vi träffas, känna gemenskapen, mötas i demonstrationståg, delta i politisk picknick eller lyssna på tal och musik tillsammans. I år har Karlstad, Kristinehamn & Säffle arrangemang. Varmt välkomna!

1 MAJ I VÄRMLAND

Karlstad. Välkomna till Värmlands största första maj! Äntligen får vi frossa i röda fanor, paradorkester, kaffe och politik efter två år av pandemi.

Demonstrationståg genom Karlstad och möte med tal och fika utlovas. Bland årets talare hittar vi Håkan Svenneling, som är första namn på vår riksdagslista, Elisabeth Björk som är första namn på regionlistan, talare från Karlstads Ung Vänster och ytterligare någon förening.

  • Samling på Stora Torget kl.12.30 för demonstrationståg
  • Avmarsch kl.13.00
  • Möte: ca kl.13.45 startar mötet i Sandgrundsparken och slutar senast kl.15
Kristinehamn. Välkomna att fira 1 maj i Järnvägsparken!
Det blir musik, fika och tal av regionrådskandidat Elisabeth Björk och lokala politiker.
  • Möte i Järnvägsparken kl.12.30
  • Musik: The good band

 

Säffle. Kom och fira första maj tillsammans med oss i Vänsterpartiet i Säffle, i samarbete med ABF. Det blir spel, lekar och diskussioner. Ta med egen mat. Vi ses!
  • Picknick i Kanalparken kl.17.00

 

Samåkning. 
Flera partiföreningar planerar att ordna med samåkning till Karlstad och någon med gemensam fika i samband med detta, kontakta din partiförening för mer information om vad de planerar.

Dela den här sidan:

Kopiera länk