Vänsterpartiet Värmland

Vår ombudsperson

Vår ombudsperson

Vänsterpartiet Värmland har en anställd ombudsperson på 50% som jobbar med att stötta distriktsstyrelsen i sitt uppdrag samt alla 15 partiföreningar i Värmland. Hon är också den du som medlem ofta möter när du kontaktar eller besöker oss.
Nedan kan du läsa en kort intervju med henne för att få veta mer om vem hon är!
Namn, ålder och familj?
 Jag heter Siri Hasting, jag är 27 år och bor med min sambo, vår hund och vår kanin i en tvåa på Kronoparken i Karlstad
Vad gjorde du innan du började jobba för Vänsterpartiet?
– Jag jobbade som verksamhetutvecklare på Hyresgästföreningen i Värmland. Framförallt i orterna Arvika, Grums och Karlstad. Jag är otroligt nördig när det kommer till hyresmarknaden så om man har några funderingar eller tankar kring den diskuterar jag gärna!
Har du några politiska uppdrag?
– Ja, jag sitter i kommunfullmäktige i Karlstad samt i Arbetsmarknads och socialnämnden som ordinarie ledamot. Jag jobbar även som politisk sekreterare för Vänsterpartiet Karlstad på 50%
Så du jobbar 50% hos oss som ombudsperson? I vilka sammanhang träffar man dig om man är medlem i Vänsterpartiet?
– Jag hjälper till med det mesta. Jag svarar på alla mejl och brev som kommer till oss eller skickar dem vidare till rätt person. Jag är också den som svarar i telefonen om man ringer till oss på expeditionen. Framförallt är jag ett stöd åt våra 15 kommunföreningar runt om i Värmland samt till Distriktsstyrelsen. När det kommer till evenemang, konferenser och utbildningar håller jag i en hel del planering. Snart kommer jag även börja arbeta aktivt med våra sociala kanaler på Facebook och Instagram. Jag är lite som spindeln i nätet kan man säga!

Dela den här sidan:

Kopiera länk